Homlokzati, kültéri díszléc, díszítőelem:


homlokzati-diszlec2.jpg

- homlokzati polisztirol díszléc: 2 méter hosszúságú ez a díszléc és fehér színű EPS, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. Kültéri díszléceink minden épület elengedhetetlen díszítőelemei, pl. ablakok, ajtó kiemelése. Nagy forma és méretválasztékban kapható, egyedi elképzelést is megvalósítunk, helyreállítunk. A kültéri díszítőelemeket, díszléceket ajánlatos kérgesíteni (felületkezelni), hogy tartós és időjárás álló legyen. A kérgesített kültéri termékünket speciális műgyanta bevonattal látjuk el.

 

Válasszon natúr, illetve kérgesített hungarocell díszlécet:

- homlokzati polisztirol díszléc, natúr

- homlokzati polisztirol díszléc, kérgesített

Látogasson el webáruházunkba, ahol választhat homlokzati díszlécet hungarocellből!!

 

 

boltiv.jpg

- íves díszléc: fehér színű EPS, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. Két félét különböztetünk meg, a boltívre és az íves falra készült díszléc. Bármilyen díszléc profilhoz eltudjuk készíteni.  A méret pontossága érdekében keresse munkatársainkat az Elérhetőségeink menüpontban!

Látogasson el webáruházunkba, ahol választhat íves díszlécet hungarocellből!!

 

 

polisztirol-parkany2.jpg

- homlokzati polisztirol párkány: 2 méter hosszúságú ez a termékünk és fehér színű EPS, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. A polisztirol homlokzati párkánynak három alkalmazási területe van! Az ereszpárkány az oldalfal és a tető találkozásánál a homlokzaton, az osztópárkány ami a homlokzaton a falat vízszintesen megosztó dísz, amit szín elválasztásához is használhatjuk, illetve az ablakkönyöklő alatti párkány, ami szép befejezett díszítést nyújt és megakadályozza a víz lefolyását a falon a vízornak köszönhetően. Nagy méret és formaválasztékkal állunk minden vásárló rendelkezésére és az egyedi elképzelés sem akadály, csak annyit kell tennie, hogy a  régi, meglévő párkány mintáját lerajzolja egy darab papírra, azt  elküldi nekünk és mi a minta alapján elkészítjük az egyedi elemet, ami pontosan illeszkedni fog a helyére. Igény esetén ingyenes mintadarabot is küldünk, csak az 1500 Ft-os postaköltséget kell ez esetben fizetnie.
Minden kültéri díszítőelemet ajánlatos kérgesíteni (felületkezelni), hogy tartós és időjárás álló legyen. A kérgesített kültéri termékeinket speciális műgyanta bevonattal látjuk el.

 

Válasszon natúr, illetve kérgesített hungarocell párkányt:

- homlokzati polisztirol párkány, natúr

- homlokzati polisztirol párkány, kérgesített

Látogasson el webáruházunkba, ahol választhat párkányokat hungarocellből!

 

 

Véglezáró

- véglezáró elem: fehér színű EPS, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. A párkányok befordításaihoz használhatjuk, amivel igényesebb, mert a párkány saját mintája fordul be a falon. Minden párkányhoz van saját sarokelem a befordításhoz.

A homlokzatdíszítéshez elengedhetetlen a véglezáró elem az igényes kialakitáshoz!

 

 

zaroko.jpg

- zárókő, ékkő: fehér színű EPS, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. A zárókő, ékkő az ajtók és az ablakok díszítésénél használható homlokzatdísz, a nyílászárók felső-középső részének díszítésére. Két félét különböztetünk meg, amit be kell vágni a felső díszlécbe és van az adott kültéri díszléc profiljával megegyező mintájú, amit csak ragasztani kell.

 

 

 

kvader.jpg

- kváder (sarokkocka): ez a homlokzatdísz termékünk is expandált polisztirol hab alapanyagból készül. Az épületek oldalfali sarkainál használják díszítésre a homlokzaton már évszázadok óta. Lehet egyforma vagy váltakozó méretű. Egyedi méret, vastagság, széllesség, minta sem akadály.

Látogasson el webáruházunkba, ahol választhat kváder kockát hungarocellből!!

 

 

oszlop.jpg

- polisztirol oszlop: 2 méter hosszúságú ez a termékünk és fehér színű EPS, expandált polisztirol hab alapanyagból készül. Meglévő beton, illetve bármely más anyagú oszlopainak exkluzív megjelenését érheti el a polisztirol oszloptörzs borítások használatával épületén.

Ha kérdése van  vagy segítségre van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat és mi segítünk Önnek!

 

Látogasson el webáruházunkba, ahol választhat oszlopot hungarocellből!!

 

Homlokzatdíszek, ötletek!

 

 

 

 

Címkék: homlokzati díszek, kültéri stukkók, homlokzatdíszítés, homlokzat díszek, kültéri díszlécek, polisztirol díszítőelemek, ablak stukkó, homlokzati díszítőelemek, ablak díszléc, homlokzatdísz, homlokzatdíszek

 

 

DekoStar díszléc - www.stukkowebaruhaz.hu

 

Beltéri és kültéri polisztirol díszléc webáruház!